Start med hvorfor

Af Claus Bach Christensen

For et par år siden skulle jeg købe en fødselsdagsgave til en kollega. Valget faldt på en bog. Jeg havde set en del klip med forfatteren Simon Sinek og var blevet meget nysgerrig. Jeg havde derfor besluttet mig for at købe en af hans bøger til mig selv, men valgte alligevel at købe hans bog “Start med hvorfor” til min kollega. Heldigvis besluttede min kollega sig efterfølgende for at give bogen videre til mig, efter han selv havde læst den. Han tilføjede følgende personlige hilsen:


Jeg håber denne bog vil tjene dig til inspiration som den har tjent mig

I det tidligere forår 2019 besluttede jeg mig for at stoppe som advokat. Det lyder for mange som en vild og uovervejet beslutning. Det var det bestemt ikke. Det var blandt andet med inspiration fra bogen “Start med hvorfor”, så man kan roligt sige, at bogen har tjent mig til inspiration. Jeg har i øvrigt også – som forfatteren opfordrer til – givet bogen videre.

En fredag morgen på vej til advokatkontoret fik jeg idéen om at skabe skattesag.com. Det skete fordi jeg startede med hvorfor.

Men hvorfor skattesag.com?

Helt overordnet er svaret ret simpelt: Jeg kan lide (elsker) at hjælpe andre mennesker, og jeg er i al beskedenhed ret god til det. Jeg har altid været begejstret for den måde sagerne behandles på i det administrative klagesystem, så der føler jeg mig virkelig hjemme.

Jeg startede min karriere som sagsbehandler i et skatteankenævnssekretariat efterfulgt af mere end fem gode år i Landsskatteretten (nu Skatteankestyrelsen), et år som advokatfuldmægtig og syv år som advokat, heraf de seneste fem år som partner i et mindre advokatfirma jeg selv havde været med til at grundlægge. I alle 16 år har jeg (blandt meget andet) beskæftiget mig med skatte- og afgiftssager i det administrative klagesystem. Jeg har været på begge sider af bordet.

Jeg oplevede desuden, at mange områder disruptes, men at man fører skattesager på stort set samme måde som for 16 år siden.

Derfor opstod idéen om at skabe en rådgivningsvirksomhed med speciale i at føre skatte- og afgiftsager i det administrative klagesystem til faste og konkurrencedygtige priser. Det er der, jeg mener, vi kan gøre en forskel.

Skattesag.com er tænkt som et sted, hvor man kan søge råd og inspiration, hvis man har en skattesag. Vores priser er konkurrencedytige og gennemskuelige og er dermed med til at sikre, at flere har mulighed for at få ført deres skattesag på et højt niveau.

Efter at have arbejdet på konceptet i nogle måneder, er vi nu klar til at gå i luften, og vi glæder os meget til at arbejde på din sag.

November 2019

Har du en pudsig sag?

Hos skattesag.com er vil altid interesserede i at høre om din sag. Hvis du har en pudsig eller absurd sag eller et emne, du gerne vil have os til at skrive om, er du meget velkommen til at kontakte os.